A little bunny
for a little baby

Ieder kindje is uniek, en dus moet ieder geboortekaartje ook uniek zijn vinden wij! Welke stijl vinden de ouders leuk, wat zijn de wensen en het budget voor de aankondiging van het jaar?

Voor Kato werd een kaartje ontwikkeld die volledig binnen de baby-stijl past. Startend van haar eerste spaarpotje werd een konijntje getekend dat centraal staat in al het drukwerk.

Maar daar stopt het niet, naast het geboortekaartje werden ook doosjes voor de doopsuiker ontwikkeld, leuke zakjes vol suikerbonen voor de collega’s en bijpassende potjes om deze mooi op te stellen.

Ontwerp geboortekaartje

An extra touch with
a beautiful bow

Unieke geboortekaartjes creëren kan al snel uitdraaien op prijzig drukwerk. Bij Kato werd gekozen voor een leuk, en goedkoper alternatief. Er werden strikjes gemaakt die zowel op de kaartjes gekleefd werden alsook de doosjes toehouden. Een leuk extraatje voor een crème van een baby.

Er werd bewust gekozen voor een leuk lettertype die de speelsheid van het kaartje versterkt. Combineer dit met 2 zachte, pastelkleuren en we krijgen een leuke assortiment aan drukwerk die aan de familie en kennissen met trots kan uitgedeeld worden.

Geboortekaartje meisje
Doopsuiker doosjes ontwerp
geboorte