A brochure
from professionals
to professionals

In een sector met een gigantisch aanbod en dodelijke concurrentie van enkele giganten is het niet altijd gemakkelijk om nieuwe klanten aan te trekken. Social media, Google Adwords zelfs printmedia is vaak overheerst in deze sector. Daarom gingen we grondig nadenken over het doel: welk soort klanten wil je meer gaan aantrekken?

Het antwoord: het design van een B2B brochure voor Luko Interieur die meekan op prospectiebezoek bij tal van architecten, beursbouwers en totaalaannemers. Door nieuwe B2B klanten aan te trekken is recurring business een feit!

Brochure Luko Interieur

Lay-out combined with photography
and a topping of copy

Bij de start van het design van de brochure voor Luko Interieur is het belangrijk om goed na te denken over de structuur van de brochure. Welke topics halen we aan? Wat is belangrijk? Wat plaatsen we waar? Stuk voor stuk vragen die samen met de klant opgelost werden. De klant is dan ook expert in zijn product. Nadat dit vastgelegd is gaan we aan de slag met het schrijven van goed samengestelde blokjes tekst en selecteren we de beste foto’s die beschikbaar zijn. Enkele aanpassingen werden gemaakt, de lay-out kreeg stilaan vorm en een extra photoshoot werd in het leven geroepen. Want al je communicatie staat of valt met goed foto’s.

Brochure Interieur design
Folder layout
Opmaak brochure interieur

Quality expressed
the right way

Luko Interieur staat voor kwaliteit in maatwerk. Laat dat dan ook het belangrijkste keyword zijn om mee te nemen in de keuze van layout, fotografie en print. Want ook de keuze van de juiste papiersoorten en afwerkingen behoren tot het geheel van het project. Met een mat laminaat als perfecte afwerking zorgen we niet enkel voor een hoge afwerkingsgraad, maar blijft de brochure bovendien vlekkenvrij!

Folder interieur design
Opmaak brochure