Dream big,
do bigger.

Dat je groots mag dromen bewijst T.D. Hockey. Na een succesvolle lancering zetten ze nu de stap naar meer. De lancering van een compleet nieuw merk, Support Hockey.

Met Support Hockey ondersteunen ze alle hockeyspelers met het beste materiaal, in een webshop én rechtstreeks op je favoriete club. Kwaliteit verzekerd en ondersteuning bij je keuze. Door samenwerkingen met trainers op verschillende clubs staat T.D. Hockey nu met hun materiaalafdeling klaar om de concurrentie aan te vallen.

Hun droom? De grootste webshop van hockey materiaal worden voor Vlaanderen. En net daarmee kwamen ze tot bij Parlé. De zin in meer, de durf om de stap te zetten. En daar hielpen wij hen bij, met als start een logo die hockey ademt en een ontwerp en ontwikkeling van een volledige webhop.

Webshop ontwerp en development

We support you!

Daar draait het allemaal rond bij Support Hockey. Niet zomaar de volgende webshop, maar eentje waar mensen terechtkunnen met al hun vragen over hockey en het materiaal dat ze daarbij nodig hebben. Support hockey is er voor zowel de kleine starter als de meer ervaren speler. Het Support gamma is nauwkeurig gekozen om u enkel de beste prijs/kwaliteit producten te leveren.

Door de integratie van een duidelijke navigatie is het voor elke bezoeker makkelijk navigeren tot het product dat zij zoeken, een schoolvoorbeeld van een goede User Experience dus.

Support Hockey logo design
Support Hockey Ecommerce design
Support Hockey Brabo Webshop

Keeping the omni-channel
strategy in mind

Om de verbondenheid met spelers en kopers niet te verliezen behouden we met Support de band met hoofdmerk, T.D. Hockey. Waar T.D. Hockey het hoofdmerk blijft en zich richt op alles wat trainingen, kampen en meer is, positioneren we met Support Hockey ons rechtstreeks in het materiaal gedeelte. Door samen te werken met trainers en clubs behouden we net die connectie die we willen.