A hobby
became a job

Dat je van je hobby je beroep kan maken bewijst Thibault met T.D. Hockey. Na enkele jaren in een bureaujob nam hij de sprong en maakte hij van zijn passie, veldhockey, zijn voltijdse job. En met succus!

Ondertussen is hij gekend in de meeste clubs in Vlaanderen. Als trainer, scheidsrechter en materiaal-verkoper trekt hij elke dag met 100% goesting terug het veld op om alle hockeyers de tijd van hun leven te bezorgen.

De vraag aan Parlé? Hoe kunnen we voor T.D. Hockey een website creëren die niet enkel informeert over de verschillende diensten die we aanbieden, maar ook de verkoop van materiaal stimuleren door een handige verzameling van alle producten te creëren?

A combination of a good layout for services and a handy webshop

T.D. Hockey is aan de slag op enkele van de grootste hockeyclubs van België: Gantoise Hockey, Royal Racing Bruxelles, Royal Knokke Hockey Club, … Op deze clubs heeft Thibault trainingen en kampen. Daarnaast fluit hij ook verschillende matchen en geeft hij initiaties op school met T.D. Hockey. Maar daar stopt het niet, met zijn merk Support kan je bij hem ook terecht voor het beste materiaal in de sector. Als officiëel verdeler van Rofy mocht een mini-webshop op zijn website dus zeker niet ontbreken.

Een hele brok informatie dus die zo goed mogelijk op de website moest geïntegreerd worden. Door gebruik te maken van duidelijke en goed gepositioneerde navigatie-items werd de User Experience geoptimalisseerd. Zo wordt het voor de gebruiker super gemakkelijk gemaakt om naar de juiste pagina’s te navigeren.

Hockey Club Webdesign
Hockey Player
T.D. Hockey Website

A webshop
with collection options

Om de vraag naar de verschillende materialen te vergemakkelijken werden deze allemaal verzameld op een handige webshop. De klant kan hier een duidelijk overzicht vinden van alle verschillende materialen die Support aanbiedt. Daarna krijgt de klant de keuze: rechtstreeks contact opnemen met Thibault om het gewenste product aan te kopen, of deze online bestellen en afhalen op hun favoriete hockeyclub.

De perfecte oplossing dus voor zowel T.D.Hockey als zijn klanten!

Product Webshop Design
TD Hockey Mockup Design